Bulgáriában vannak pálmafák?
Figyelt kérdés
Van olyan rész, mely mediterrán jellegű?2012. máj. 25. 18:03
1/7 Viktor1998 válasza:
Nem nagyon van.Sőt szerintem nincs.Inkább még délebbre nézném:Spanyolország,Portugália,Ciprus,Málta vagy Dél-Olaszország.
2/7 anonim válasza:
Én jártam a tengerparti részen (Aranyhomok és Napospart), de csak dézsában kiültetve láttam pálmafát.
3/7 anonim válasza:
Nincsenek. Spanyolország na az tele van pálmafával!
4/7 anonim válasza:
Bulgáriában a földrajzi fekvésnek köszönhetően a mediterrán hatás nem a tengerparton a legerősebb, hanem a Sztruma völgyben, a Szófia - Thesszaloniki főút legdélibb bolgár szakaszán. Nagyjából Szandinszkitől Petricsig. Ezen a területen egyedül Melnik az, ami turisztikailag érdekes lehet (szép fekvésű falu). Errefelé kertekben már felbukkannak a pálmák, sőt a citrom, füge, gránátalma is megél.
6/7 anonim válasza:
Nem bírja a hideg teleket, ezért csak Kínai kenderpálmák vannak, melyek fokozottan fagytűrőek.
2012-ben írtad ki ezt a kérdést. Most 4 év elteltével miért kellett újra kiemelned?
7/7 anonim válasza:
Biztosan mostanra végezte el az egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!