Paralián beszélnek magyarul?
Azt hallottam valamennyire igen, de Sartin jobban beszélnek magyarul. Szeptemberben mennénk, milyen akkor az idő?
Ha valakinek van tapasztalata, megírná?
Előre is köszönöm
Biztosan vannak olyan éttermek és boltok, ahol beszélnek néhány szót magyarul, de azért az ő anyanyelvük a görög és ők is angolul, esetleg németül tanulnak annak függvényében, honnan érkezik több turista.
Szeptemberben általában még jó idő szokott lenni, de mint bárhol, az időjárás kiszámíthatatlan. Mi voltunk már nyáron úgy a görögöknél, hogy 2 napig szakadt az eső és fáztunk, de szeptemberben viszont gyönyörű időnk volt. Egyébként mi is oda készülünk szeptember elején családdal, kutyával.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából utazási iroda által megyünk, tehát lesz idegenvezetőnk, de nyilván ő nem jön velünk reggelit venni :-)
Aki Sartin volt, mindenki azt mondta, hogy ott sokan beszélnek magyarul, valószinŰ ők magyarok is, de ezek szerint Paralián majd kézzel-lábbal kommunikálunk :-)
2. válaszolónak jó "nyaralást kívánok" :-)
Köszi kedves Tilla, de sajna annyira válogatós vagyok, hogy alig van amit megeszek, a gyrost pl igen :-)
tehát ha elém raknak pl marhát vagy zöldséget, akkor sírva fakadok :-))
Mondjuk ha eljutok Görögbe, a kaja a leglényegtelenebb :-)
Angolul tudok valamennyire.
Azért kérdeztem volna igazából mert Sartin beszélnek magyarul.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!