Tudtok olyan országot ahol hideg, havas hegyvidék van és magyarul is beszélnek? Leginkább Európában.
Ma 18:45: nekem a húgom "finnmániás", és el is kezdett tanulni finnül / aztán sajnos abbahagyta anyagi okok miatt / mert tervei közt szerepelt, hogy egyszer kiköltözik oda egy időre dolgozni...De ahogy olvastam már mástól is, hogy annyira azért nem lehet egy szuper hely?
Egyébként hozzánk magyarokhoz inkább a törökök állnak közelebb, újabb kutatások szerint, a finnugorokhoz nem sok közünk van...
A Kérdezőnek: én is inkább Erdélybe mennék, nagyon szép a táj és magyarok is élnek ott.
Koszonom,hogy lepontoztatok,csak azert mert leirtam az igazsagot,amik tenyek. Bar az itt levo szellemi szinvonal miatt ez nem bant,sot orulok,mert minel jobban lepontoznak,annal inkabb az igazamat tamasztjak ala.:)
Mit ertesz az alatt,hogy "nem lehet egy szuper hely"? Ha azert nem,mert nem beszelnek magyarul,akkor Magyarorszagon, Szlovkia,Romania es Szerbia egyes reszein kivul nincs szuper hely a vilagon. Ha a ho miatt, akkor Eszak-Nemetorszag,Skandinavia,Kanada,es gyakorlatilag szinte az osszes fejlett joleti allam nem szuper hely. Ott van meg Anglia,na az meg az eso miatt nem. En nem rajongom Finnorszagert, de most mar keso banat,mert itt kotottem ki.:D Ha van kerdesed,akkor irj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!