Kezdőoldal » Utazás » Európa » Románia vagy Bulgária?

Románia vagy Bulgária?

Figyelt kérdés
egyhetes, max kéthetes nyaralás, július 20-30 között. Melyik kerül kevesebbe és melyik a jobb?

2012. máj. 20. 20:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én jártam mind a kettőben és Bulgária jobban tetszett sokkal.Meg az emberek is kedvesebbek és szeretik a magyarokat.

A románoknál nem mertünk magyarul beszélni csak angolul.

2012. máj. 20. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt a románoktól se kell félni, nekem eddig velük is jó tapasztalataim voltak. Viszont Bulgária picit olcsóbb, és ha mondjuk a tengerpartra akartok menni, akkor szebb is.
2012. máj. 20. 23:34
 3/10 anonim válasza:
100%
30 eve romaniaban elek ,soha nem feltem magyarul beszelni.
2012. máj. 21. 09:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó , akkor te biztos Erdélyben élsz , ott a többség magyarul beszél.
2012. máj. 21. 09:05
 5/10 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Egymás között nem mertetek magyarul beszélni vagy a helyiekkel? A románoktól nyilván nem lehet elvárni hogy értsenek magyarul, de ez igaz a bolgárokra is.
2012. máj. 21. 10:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Románia gazdagabb és szerintem szebb is
2012. máj. 21. 22:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Románia románajkú részén és Bulgáriában nem sok értelme van magyarul beszélni, tekintve, hogy nem fogják megérteni.

Ha a tengerhez mentek, akkor mindenképpen Bulgária. Ha a hegyekbe, akkor inkább Erdély, az sokkal közelebb van, bár nekem a bolgár erdők és hegyek is nagyon tetszettek.

2012. máj. 22. 10:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Bulgária már csak azért is mert szebb és mert testvér ország ráadásul történelmi emlékműből sincs hiány ott se..
2012. máj. 22. 15:15
 9/10 anonim válasza:
100%

Romaniaban elek es 3szor voltam az itteni es 2szer a bulgar-tengerparton, ha tengerre akartok menni eszetekbe ne jusson ide jonni!!! Egyreszt azert mert (nem mindenhol) tele van a homok szemettel, a nap 24 orajaban uvolt a manele, es a viz tele van "salataval" (megegyszer megemlitem ,hogy nem mindenhol)

Bulgaria viszont nagyon szep hely, olcsobb es jobb is mint romania (az a hatranya, h tudomasom szerint nincs repulojarat a tengerpartra)Ha vegul ugy dontesz hogy bulgariaba mesz, feltetlenul ajanlom neked a Nessebar szigete koruli partszakaszt ! (nessebar egy kicsi sziget, a kozepkor vege fele egy erod volt, jelenleg is a kikotovaros es a var romjai lathatok rajta, tele van arusokkal..foleg regisegkereskedokkel)erdemes elmenni oda, mindketszer oda mentunk es egyszeruen nem lehet megunni azt a gyonyoru tajat. A tengerpart ott rokton egy fenyoerdo mellett van(ne tevesszen meg senkit nagyon jo meleg ido van ott).

2012. máj. 22. 15:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg van repülőjárat, asszem a Wizzairnél.
2012. máj. 22. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!