Románia vagy Bulgária?
Én jártam mind a kettőben és Bulgária jobban tetszett sokkal.Meg az emberek is kedvesebbek és szeretik a magyarokat.
A románoknál nem mertünk magyarul beszélni csak angolul.
Románia románajkú részén és Bulgáriában nem sok értelme van magyarul beszélni, tekintve, hogy nem fogják megérteni.
Ha a tengerhez mentek, akkor mindenképpen Bulgária. Ha a hegyekbe, akkor inkább Erdély, az sokkal közelebb van, bár nekem a bolgár erdők és hegyek is nagyon tetszettek.
Romaniaban elek es 3szor voltam az itteni es 2szer a bulgar-tengerparton, ha tengerre akartok menni eszetekbe ne jusson ide jonni!!! Egyreszt azert mert (nem mindenhol) tele van a homok szemettel, a nap 24 orajaban uvolt a manele, es a viz tele van "salataval" (megegyszer megemlitem ,hogy nem mindenhol)
Bulgaria viszont nagyon szep hely, olcsobb es jobb is mint romania (az a hatranya, h tudomasom szerint nincs repulojarat a tengerpartra)Ha vegul ugy dontesz hogy bulgariaba mesz, feltetlenul ajanlom neked a Nessebar szigete koruli partszakaszt ! (nessebar egy kicsi sziget, a kozepkor vege fele egy erod volt, jelenleg is a kikotovaros es a var romjai lathatok rajta, tele van arusokkal..foleg regisegkereskedokkel)erdemes elmenni oda, mindketszer oda mentunk es egyszeruen nem lehet megunni azt a gyonyoru tajat. A tengerpart ott rokton egy fenyoerdo mellett van(ne tevesszen meg senkit nagyon jo meleg ido van ott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!