Ryanair-el utazunk, hogyan csomagoljam a babakocsit?
Szia!
Nekem is ez lenne a kérdésem,már kérdeztem hasonlót régebben,de senki nem tudta.Bocsi,hogy belekontárkodtam:) Esernyőbabakocsit vinnél?Én egyébként azt hallottam,hogy elveszik mielőtt felszállunk és érkezéskor kapjuk meg.
Nekünk lapra csukható van,csak hát még új, így nagyon féltem!
Szóval, várjuk a válaszokat! :))
Ahányszor repültem, annyiszor másképp volt... a legszívásabb az volt, mikor lekéstük a repülőt, mert mindenáron át akarták tuszkolni a már összecsukott babakocsit az átvilágítón, de túl lassan és nehezen ment nekik...
Volt, hogy feladatták velem a böröndnél, meg volt amikor kitolhattam a felszállólépcsőig, és odavittem az embereknek akik épp pakolták be a bőröndöket, és ott ők betették utoljára. Mivel bőröndjeim is sérültek már többször, ez előfordulhat sajnos a babakocsival is. Esetleg találjatok ki rá valami fóliaszerű csomagolást, amibe betekered mikor össze van csukva. Más ötletem sajnos nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!