Munka Angliában?
Rengeteg hirdetés látok, ahol au pair-t keresnek, de én olyat szeretnék, ahol nem kell gyerekkel foglalkozni. Nem igazán szeretem a gyerekeket, ráadásul tapasztalatom sincs gyerekvigyázás terén. Olyanra gondoltam, hogy pl. szemetet levinni, mosogatni, idős nénivel foglalkozni, takarítani, meg ilyesmikre gondoltam. Csak érettségim van, bár úgy hallottam, hogy ezzel kint nem sokat érek. Van olyan oldal, ahol ilyen embereket keresnek? Vagy ahol én tudnék hirdetni és esély is lenne, hogy válaszoljanak? Nyelvet tanulni mennék ki, a legjobb az lenne, hogy ha szállást + kevesebb pénzt tudnának adni.
Vagy ha erre nem lenne lehetőség, akkor bármi amivel nem halok éhen + egy szobára is kifutná.
Jól írták.Itt kin Angliában tényleg nem ér semmit az érettségi.
Kezdem azzal,hogy idős gondozási melók mindig vannak(ahol én élek,közel lakom egy idősek házánál,és ott mindig ki van írva hogy keresnek gondozónőt)
Nagyon sok helyen csak az ajtóban van kiírva az állás.Vagy nézhetsz a jobcentre oldalán ilyesmi állásokat.
De ilyen helyekre úgy vesznek fel,ha van jó nyelvtudásod, jogosítványod,és gyakorlatod.Vagy van protekciód.
Sajnos nem tudom,hogy hol hirdethetnéd meg.De mint írtam sok helyen csak kiírják az ajtóba,és oda személyesen kell bemenni,érdeklődni.Ha nagyon szeretnél ilyen melót,akkor a helyedben kijönnék,és magam kilincselnék ilyen munkák után..
remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!