Belgrádnak mi a fővárosa?
Figyelt kérdés
A földrajz házi dolgozatom témája Belgrád, de sajnos sehol nem találtam meg, hogy mi a fővárosa. Esetleg még Belgrád néhány jelentősebb városának a nevét is leírhatnátok néhány adattal kiegészítve, mint pl: lakosság, milyen iparágak jellemzik stb. Előre is köszönöm!2012. máj. 16. 21:16
21/27 anonim válasza:
Ennyi ésszel valószínűleg egyetemista lehet...
(Média szakos?)
22/27 anonim válasza:
Az első válasz értékeléséből kiderül, hogy 17% ugyanolyan hülye, mint a kérdező.
24/27 anonim válasza:
úristen. ezt azért nemár. akkor ezzel az erővel Magyarország sem olyan ismert város. Mert hogy Szerbia alig van lemaradva Magyarországtól. Budapestnek mi a fővárosa, hmmm???
Történelem és földrajzórákon te hol voltál??
25/27 anonim válasza:
egyetemista, pff. Tudtommal az I. és II. világháború általános iskolás 8.-os anyag, illetve földrajzból Európa 6.-os tananyag.
26/27 anonim válasza:
Jugoszlávia széthullása, délszláv háború és a NATO 1999-es belgrádi légicsapása viszont középiskolai tananyag történelemből...
27/27 anonim válasza:
# 10/26 2012-05-16 21:59
Nagyon okos vagy.... én 10 évesen többet tudom mint te! Szerbi a fővároda Belgrád -.- Földrajzbol kb 1 es vagy LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!