Kezdőoldal » Utazás » Európa » Belgrádnak mi a fővárosa?

Belgrádnak mi a fővárosa?

Figyelt kérdés
A földrajz házi dolgozatom témája Belgrád, de sajnos sehol nem találtam meg, hogy mi a fővárosa. Esetleg még Belgrád néhány jelentősebb városának a nevét is leírhatnátok néhány adattal kiegészítve, mint pl: lakosság, milyen iparágak jellemzik stb. Előre is köszönöm!
2012. máj. 16. 21:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
91%
Belgrád nem egy ország, hanem egy főváros, Szerbia fővárosa...
2012. máj. 16. 21:20
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Óóóóó anyám....
2012. máj. 16. 21:21
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Na, most lefejeltem az asztalt... jöjjön az új NAT! valaki csináljon már valamit!
2012. máj. 16. 21:31
 4/27 anonim ***** válasza:
96%

Ugyan az a fővárosa, mint pl. Budapestnek...

Amúgy gratulálok:

- a szüleidnek,

- a tanáraidnak,

- és főleg neked!!!!!!!!!!

2012. máj. 16. 21:41
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Két nagy törzs van Belgrádban. Az egyik szerint Terazije Belgrád fővárosa, a másik szerint Knez Mihailova. Van egy kisebb csoport, szerintük Novi Beograd.
2012. máj. 16. 21:46
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, és még annyi kérdést azért feltennék, hogy, amikor keresgélted Belgrádot (gondolom google-ben, mivel olyat már kérdezni sem merek, hogy esetleg kinyitottál-e egy földrajzi atlaszt, ne adj' Isten egy lexikont...), nem adott ki semmilyen találatot, amiből rájöhettél volna, hogy eleve egy városról van szó???
2012. máj. 16. 21:47
 7/27 anonim ***** válasza:
76%

...és mi az, hogy város???

Az meg minek a faluja??

2012. máj. 16. 21:56
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindig tudtam hogy van még nálam is sötétebb földrajzos...
2012. máj. 16. 21:57
 9/27 A kérdező kommentje:
Nekem is gyanús volt, hogy néhány helyen ( pl. wikipédia) Belgrádot városként emlegetik, de mivel eddig meg voltam róla győződve, hogy Belgrád egy ország nem foglalkoztam vele. Mindenesetre köszönöm a felvilágosítást és ne ítéljetek el, még a legjobbakkal is előfordulhatnak ilyen apró tévedések.
2012. máj. 16. 21:58
 10/27 anonim válasza:
28%
Mi a fene? Belgrád, mint főváros?! Itt sötétebb ember vannak mint egy feketelyuk!
2012. máj. 16. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!