Volt már valamelyikőtök Agios Stefanosban (északnyugat Korfu) nyaralni?
Szia, én tavaly nyáron voltam itt.
Minden úgy van ahogy írtad, nagyon lassan mélyül, és szélvédett, úszni, búvárkodni nem nagyon alkalmas, inkább kisgyerekes családoknak. A városról nem sokat tudok mondani, mert csak strandolni voltunk ott 1 napot.
A Moros apartman egyszerű, leggyengébb pontja a fürdőszoba. De ezért kárpótol a kilátás majd benneteket.
Ahogy lerakott a busz, jött értünk az apartmanos csaj és a nagy csomgaokat kocsival vitte fel nekünk a domboldalon álló apartmanba, mi azt a 100 métert felsétáltuk.
Klímát kértünk, azt érdemes.
Az erkélyről nagyon szép a kilátás.
A konyha felszereltsége elég gyér, de van evőeszköz, mindenből 2 db (2 fős apartmanban). Vigyetek vágódeszkát, fakanalat, fűszereket, hámozót, igény esetén sajtreszelőt.
Van rezsó, alul sütőrész, tudtunk kaját csinálni. Van vízforraló is, és szendvicssütő. Ez utóbbi nem volt bizalomgerjesztő, így nem használtuk.
Van hűtő, régi Lehel típusra hasonlít, felül 1 polc fagyasztó.
A fürdőszobában nincs zuhanyfüggöny, ami elég vicces.
A WC papírt Korfun ne dobjátok a WCbe, hanem a kukába. Ezt mindennap ürítik. Mindennap van elvileg takarítás, bár túl sokat nem vettünk belőle észre.
A hálószoba teljesen jó, bár nem franciaágyat kaptunk, így volt egy rés köztünk a férjemmel :)
A part felé menet van egy bolt, mindig ott vettünk kaját, kartonos vizet stb. Szintén útközben van egy utazási iroda (San Stefano Travel), amit britek vezetnek (én egy walesi csajjal beszéltem): itt be tudtok fizetni buszos, vagy hajós túrákra.
Mi Korfura mentünk be velük busszal és 3 óra múlva visszahozott a busz. Mathrakira és Othonira is át akartunk menni, de az a kirándulás elmaradt, így motorcsónakot béreltünk.
Végül is az Unitraveles nőnél csak a kocsibérlést intéztük.
Mocit pedig a faluban béreltünk (Spirosnál).
Bővebb élménybeszámoló és pár kép:
[link] (hozzászólás 50313)
Kellemes időtöltést majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!