Járt már valamelyikőtök az Északi-Sarkon (legalább úgy, hogy átrepült felette repülővel)?
Figyelt kérdés
Az 1000út nevű utazási iroda ajánl egy érdekes utat, ahhoz képest, hogy milyen különlegesség, annyira nem is drága, ti bevállalnátok?
2012. ápr. 13. 00:05
1/2 anonim válasza:
Én annyira nem találom olcsónak. 555 Euró=165.000-Ft a legolcsóbb folyosó melletti ülés. (még egy sima 737-es C,D üléseiről sem lehet kilátni, nemhogy egy széles törzsű gép belső soraiból.)
Ha ablak mellé szeretnél ülni, ergo látni is valamit a semmitmondó havas tájból akkor az 385.000 Ft odba fog kerülni.
Ha ennyire vágy arra, hogy az északi sark fölött átrepülj, akkor javasolnék inkább egy Nyugat amerikai repülőutat mondjuk Moszkvából. Az a gép is garantáltan átrepül az északi sark fölött (2x is) és még Amerikában nyaralhatsz is egyet. 385.000ből bőven kijön.
2/2 TomMunk válasza:
Hátöhh, igen. Szerintem nem egy nagy dicsőség, nameg drága is. Az a Moszkvából Amerikába dolog nem hülyeség. Ha meg mindenáron (Gáboráron) déli-sark, akkor expedíció. Szerintem úgy se több. Toyota-Hilux-al meg egy hét alatt oda-vissza megjárod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!