Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit javasoltok?

Duffyyd kérdése:

Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Spanyolorszagba(Barcelona es kornyekere) utazunk 12 napra a sulival,junius elejen amibol igazabol csak 10 napot leszunk kint mert 2ot buszozunk... A legdurvabb h a csomagok nem lehetnek tobb 25kg-nal azzal egyutt amit felviszek a 24-26 oras utra...Szooval..Szerintetek mi az amit muszaly vinnem, es ami hanyagolhato ? Igazsag szerint nagyon imadok oltozkodni ugh ezzel van most a legnagyobb problemam, mert vhogy egy csomo mindent vittem volna.Es elegge feher boru vagyok ugh a sok naptol nagyon csunyan leegek hiaba minden naptej... Valakik akik mar jartam junius elejen azoknak vmi tapasztalat ?? Koszonom elore is a valaszokat :)

2012. máj. 12. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már, én 2 hetes nyaralásokra szoktam 10 kilós bőrönddel utazni, és az égvilágon minden belefér. Egyébként ha szeretsz öltözködni, Spanyolországban olcsón lehet szép nyári cuccokat kapni. A leégés ellen meg leginkább úgy tudsz védekezni, ha 11 és 3 között inkább árnyékban maradsz. Ha ez lehetetlen, mert olyan a program, akkor meg ne ujjatlan ruhát vegyél, hanem inkább egy könnyű, rövid ujjú blúzt vagy pólót, és tegyél a fejedre szalmakalapot. Csini, és egész jól leárnyékol.
2012. máj. 12. 19:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Most komolyaaan ?? :D Csak 10kg ?? Csak az a rossz h nekunk kell vinnunk tanyer,evoeszkoz,agynemuhuzat... szooovaal elegge furcsa ahhoz kepest h mennyibe kerul... :O Okeee, koszii szepen! :) A kalapra en is gondoltam, meg amugy se vagyok az a vetkozos tipus xDD Valahogyan biztosan megoldom :D Meg1x koszi :)
2012. máj. 12. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Na úgy tényleg nem lenne elég 10 kg. Mi szállodába szoktunk menni (már nem sulis vagyok), ott adnak még törölközőt és tisztálkodószereket is, nemhogy ágyneműt. Enni meg étteremben szoktunk, nem főzőcskézünk. Szóval én csak ruhákat szoktam vinni, egy-két kozmetikumot és valami olvasnivalót. Naptejet egyébként ugyanannyiért kapsz ott, mint itthon, nem érdemes innen cipelni. Jó nyaralást! :)
2012. máj. 12. 20:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen ! Neked meg tovabbi szep estet ! :))
2012. máj. 12. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
25 kg-ba még ezekkel is bőven beférsz, nincs para :)
2012. máj. 12. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!