Mit javasoltok, mit nezzunk meg Munchenben/Bodeni-to korul/Zurichben?
SZia!
Én a Bódeni-tóval kezdeném! Lindau egy álom nyáron! Isteni sziget a tóban, fantasztikus kis utcákkal. Konstanz+Mainau sziget, szintén meseszép. Meersburgnál a várból pompás a kilátás a tóra. Bregenz+Pfander bahn kötelező program. Mondjuk kérdés mennyi időre jöttök, van e kisgyerek stb. Én Zürichet nem szeretem, olyan nagyon Business város nekem. akkor már inkább Luzern! Hát st.Gallen sem egy nagy szám, de megnézni meglehet. Én személy szerint a Bódeni tó német feléért rajongok. Ott bárhova mehetsz, mindegyik hely gyönyörű. Ha egy kicsit messzebb mentek a Bódeni tó legnyugatibb részén van Schaffhausen. Ha oda elmentek ne hagyjátok ki a hajókázást. Én itt lakom a tónál, úgyhogy ha van még kérdés nyugodtan. ha tudok segítek.
Szia!
Svájci oldal biztos hogy drágább mint a német. És igen szerintem keress előre szállást, mert a tó nyáron elég zsúfolt.
Ezen az oldalon elég sok FeWo fönn van. De ha mást kerestek, akkor nyugodtan üssd be a város nevét.de és akkor helyek szerint tudsz keersni panziókat, hoteleket stb.
SZia!
Nálunk a héten az idő 28-31 fok, ez marad jövő héten is elvileg.
Neuschwansteinbe mindenképp menjetek el, ha van rá lehetőség!!! Gyönyörű!!!
Meg ha Schaffhausen felé mentek, arra van a Rheinfall (Rajna-vízesés) is, ami szintén gyönyörű. Fel lehet menni a közepén álló sziklára és páratlan élményt nyújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!