Ha elmennék mondjuk Romániába, akkor az ottani lakosok és románok hogy viszonyulnának egy magyar turistához?
Bulgáriába indultunk,tervek szerint egy napos út lett volna,de későn is indultunk,meg tötymörögtünk sokat a forgalomban,így Romániában ért az éjjel. Olyan este 10-11 között a legelső "motel" feliratú házban (nulla forgalom,sehol egy vendég) felcsöngettük a tulajt,félálomban,pizsamában kijött és 90 Lei-ért kaptunk szobát az éjszakára (3 tagú család).
Másnap bementünk egy közeli étterembe reggelizni ,étlapon nem szereplő ételeket is elkészítettek ,valami 70Lei-t fizettünk hárman.
Giorgiu-nál le volt zárva az az út,amit a navigáció javasolt és sok tekergés után megálltam egy rendőrautó mellett és megkérdeztem merre jutok át a híd felé - intett,hogy menjek utána. Elkísért egészen a határra vezető útig.
Szóval én sehol nem tapasztaltam ellenségeskedést Romániában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!