Ausztria, Németország vadkemping?
Sziasztok!
Tervezem, hogy nem sokára kerékpárral csinálok egy túrát, eddig úgy nézett ki, hogy Passau lesz a célpont, de módosítottam, és Nürnberg lett a célpont oda-vissza. Oda Regensburg-ig a Duna mentén szeretnék menni, át Passau-n (az eurovelo6-os úton, ahol lehet), és érdekelne, hogy mik a tapasztalok a vadkemping téren erre felé? Elvileg a duna mentén rengeteg hely található, amely alkalmas a békés vadkempingre, de azért érdekelne a véleményetek. Előre is köszönöm!
20/f
Köszi a választ!
Konkrétan meglepődtem azon, hogy németben tiltott a vadkemping, de majd megpróbálok vele együtt élni :D . Biztos el lehet valahol bújni az isten háta mögött, de akkor majd odafigyelek. Sajnos a weboldalt nem nekem találták ki, egy szót nem tudok németül, majd abban reménykedek, hogy az angollal elboldogulok ott :)
Esetleg Ausztriáról tudsz valami infót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!