Svédországba olcsón?
Figyelt kérdés
nagyon szeretem svédországot már elég régóta, és ki szeretnék menni valamikor körülnézni meg sziklát mászni de embertelenül drága. nincs valami módja a kijutásnak olcsón? mert ugye a benzin is drága meg a repjegy is. ottélni kaja ilyenek meg ^^2012. ápr. 29. 08:08
1/8 anonim válasza:
Megy Wizzair Stockolba és Malmöbe is. 5000-10000 körül vannak a jegyek egy útra, szerintem elég baráti ár :). A kaja elárulom, hogy ugyanannyi mint itthon, sőt van ami olcsóbb is.
2/8 anonim válasza:
elég jó helyen járhattál te Svédországban, ahol ugyanannyi v. olcsóbb a kaja mint itthon... több helyen jártam már Svédo.-ban, és mindenhol borzasztó drága volt az élelmiszer az itthoni árakhoz képest.
amúgy a repjegy az tényleg nem drága szerintem se, ez a legolcsóbb kijutási mód.
3/8 A kérdező kommentje:
értem. akkor a repjegy az fix sátrazásra gondoltam, már csak a kaját kell valahogy megoldanom :) HALÁSZOK!
2012. ápr. 29. 11:16
4/8 anonim válasza:
Az éttermek, büfék, látványpékségek stb. valóban jóval drágábbak, de a nyersanyag hasonló árban van, ha pl bemész egy Netto-ba. Itt meg tudod nézni az árakat: [link]
5/8 A kérdező kommentje:
az az igazság...HOGY EGY SZÓT NEM ÉRTETTEM BELŐLE .DDDDDDDDDD najó szóval két hét két embernek kijönne kb 120-ból mert ugye repülőtérről is el kell evickélni a helyekre meg kaja meg repjegy ez összesen kb ennyi szerintem
2012. ápr. 29. 12:33
6/8 anonim válasza:
Hát igazad van, a Netto-ban tényleg egészen kulturáltak az árak. Ahol legutóbb voltam, csak ICA és Hemköpp voltak a környéken, azok ennél jóval drágábbak. Mástól is hallottam már, hogy a Netto olcsóbb, de nem gondoltam, hogy ennyivel.
Szóval kedves kérdező, ha teheted mindenképp Netto-ban vásárolj :) Ha a spórolásra mentek rá, akkor még a gyorsbüfék is abszolút felejtősek, nemhogy az éttermek...
7/8 Agytörzsi Prof. válasza:
És a City Gross is olcsó(bb), én rendszeresen ott vásárolok.
8/8 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm
2012. ápr. 30. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!