Görögországba melyik utazási irodával menjünk?
Viszonylag olcsón jó helyre, apartmanba.
Figyelt kérdés
Július, augusztus, szeptember eleje érdekelne. Tengerpart mellé szeretnénk menni. Ti mit ajánlanátok?
2012. jan. 5. 22:31
1/8 anonim válasza:
Miután 330 Ft volt ma az Euró, ezt a szót, hogy "olcsó",
el is lehet felejteni egyenlőre !!
2012. jan. 6. 00:39
2/8 anonim válasza:
Én a Best Reisennel mentem a nyáron.Soha többet!!!!
Ha jót akarsz magadnak, akkor egyénileg oldod meg.Ha 90 nappal utazás előtt foglalod le a repjegyeket a MALÉV oldalán, akkor negyed annyiért repülsz.Miután hazajöttünk rodoszról, megnéztem a MALÉV oldalát, és kiderült, hogy négyen annyiért tudtunk voltna Thessalonikibe repülni,mint amennyit csak a reptéri illetékért fizettünk.Aztán néztem onnan buszjáratott egy helyre ami átszámítva 5000Ft a szálláshelyig.A szállást meg szintén le lehet zsírozni neten keresztűl.Szóval ez a megoldás jobb és ólcsóbb.
2012. jan. 6. 08:53
3/8 anonim válasza:
Igaza van a másodiknak! Ne menj utazási irodával! Mindenért felárat kérnek, stb. Nem éri meg! Időben kezdd el szervezni magad és jobban jársz!
2012. jan. 6. 09:35
4/8 anonim válasza:
Mi a Dias Zeus utazási irodával járunk évek óta Görögországba.Àltalában utószezonban megyünk (augusztus vége-szeptember eleje)és last minuttal.Így valamivel olcsóbban megúszuk.
2012. jan. 6. 10:54
5/8 anonim válasza:
Mi tavaly a Grandtours-szal mentünk,és nagyon meg voltunk elégedve,tökéletes volt minden!:)
www.grandtours.hu
2012. jan. 6. 12:11
6/8 mmT válasza:
Grandtours, bezony! :)
2012. jan. 6. 15:12
7/8 anonim válasza:
Mi apollon travellel utazunk,igaz főzezonba és majdhogynem a legszebb apartmanba,de így 70eze/fő/hét utázás és szállás van benne,ha március 11ig lefoglalod.Ha szeptemberben mész akkor mindez 30ezer/fő/hét
2012. febr. 18. 12:26
8/8 anonim válasza:
Mi majd IBUSZ-szal megyünk. 25.000 Ft/fő/hét. És benne van az utazás, szállás és idegenvezető is. Szóval szerintem nagyon megéri. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!