Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit vigyek Angliába?

Mit vigyek Angliába?

Figyelt kérdés
Milyen ruhákat stb.Csak egy hétre megyek.
2009. jún. 20. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
nos egész jó idő van ilyenkor nyáron de egy esernyőt vigyél meg valami melegítő cuccot, a többi lehet nyári ruha ha esne az eső de gondolom akkor nem kint fogsz szaladgálni az esőben:)
2009. jún. 20. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
esernyöt mindenképpen. és meleg cuccokat is. de nyáriakat is.:)
2009. jún. 20. 15:36
 3/8 anonim válasza:
100%
Attol fugg, hogy melegebb tipus vagy, vagy inkabb fazni szoktal. Itt nincs 30fok meleg, mint nalunk. Kb. 20fok lehet, max 23.
2009. jún. 20. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ernyő felesleges. Ha kicsi azért nem jó, mert kicsavarja a szél a kezedből fél perc alatt. Ha meg nagy, ami elbírná az itteni esővel járó szelet, az meg kényelmetlen. Cipelni kell, ha nem esik. Könnyű elhagyni. Én már nagyon régóta élek itt és soha nem volt ernyőm, inkább hozz egy dzsekit, aminek van kapucnija. Az a leghasznosabb.

Hozzál valami könnyebb pulcsit még, a nagyon nyári ruhákat meg inkább hagyd otthon. :)

2009. jún. 21. 00:05
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat:)
2009. jún. 21. 01:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Farmer, zart cipo, pulover! Par lengebb ruha is, de itt azert huvos van nincs olyan hoseg mint otthon.

Itt vagy esik vagy fuj vagy csak szimplan hideg van(((((

2009. jún. 21. 01:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Én se használtam még itt soha ernyőt. Szerintem olyan idő van, hogy trikóban se fázol, és pulcsiban sincs meleged :) Már több, mint egy hete nem esett, és a nap is süt. Nekem azért volt már itt olyan nyaram, hogy egy hónapig be volt borulva és esett szinte állandóan
2009. jún. 24. 11:09
 8/8 Irány London Blog válasza:
Ne felejts még egy átalakítót hózni a konektorba, de Angliában is tudsz venni 1-5 fontért
2011. máj. 25. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!