Most akkor, hogy van ez, a repülőútnál?
Figyelt kérdés
Valószínűleg nyáron Görögországba megyük nyaralni, Kréta szigetére, és már találtunk is egy jó kis szállodát.A repülőgépeket néztem, h van-e közvetlen járat, és a wizzair honlapján találtam is, de eléggé meglepődtem, mert azt írja, hogy bp-ről krétára 3 óra az út, de visszafelé meg 1óra tíz perc. :O hogy lehet ekkora különbség, én ezt nem értem.
itt alink, sztetek miért van ez?
2009. jún. 19. 21:19
1/7 anonim válasza:
Oda es vissza is 2 óra au út, csak egy szer előre, egyszer pedig vissza mész az időzónák között. (Görögország 1 órával odébb van) A repülők indulási és érkezési idejét mindíg helyi idő szerint írják ki.
2/7 anonim válasza:
ezekszerint pont két óra az út oda eggyet veszitetek vissza nyertek.... persze mihez képest....
3/7 anonim válasza:
A széltol is fugg... Lehet, hogy hogy odafele visszafele fúj a szél, vagyis a repulogéppel ellentétes irányba!
4/7 anonim válasza:
Én is ezen filozofáltam két napig, csak én Londonba indulok. Nem bírtam rájönni, hogy miért tér el annyira a két menetidő.:D
Egyébként tényleg az időeltolódás miatt.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
mostmár minden okés :D
2009. jún. 20. 00:44
6/7 anonim válasza:
én is Londonba megyek, és én se értettem, de most már leesett:)
7/7 anonim válasza:
A menetidő az ugyanolyan hosszú, tehát oda is ugyanannyit ülsz a gépen, mint vissza, csak ugye el van tolódva az idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!