Aki volt már kint Londonban! Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
és milyenek az angol emberek ? milyen a város? bármire kiváncsi lennék.2012. ápr. 16. 17:05
1/9 anonim válasza:
Turistaként, munkavállalóként, mire gondolsz?
2/9 A kérdező kommentje:
bármi.
2012. ápr. 16. 17:13
3/9 A kérdező kommentje:
bárki aki volt kint akár turistaként akár kint élt. A tapasztalatokra,véleményekre vagyok kiváncsi az emmberekről,a városról
2012. ápr. 16. 17:15
4/9 anonim válasza:
èn már 8 éve éltem ott fél évet au-pair lányként. én imádtam fél évet is akartam, és szerencsém volt a családdal is.
London már akkor is iszonyat drága volt. (elötte New yorkban voltam egy évet és sokkal de sokkal olcsobb volt minden)
szinte arra kerestem fél évig hogy mindent megtudjak nézni, félre rakni nem nagyon tudtam, de láttam szinte minden fontosabb dolgot. (amerikában szortam a pénzt, és 600$-t vittem haza, pedig taxival jártam mindenhova, étterembe ettünk mindig)
Szóval egy pezsgö szines város (habár szerintem Budapest is). kicsit esös, habár én télen voltam, hidegnek nem volt hideg de esett állandóan. az emberek nagyon szinesek.
5/9 anonim válasza:
A város kusza, igazi multikulti olvasztótégely, Európa New Yorkja. Valakinek bejön, hogy változatos, hogy a György-korabeli téglaház és a 600 éves pub között egy 5 éves modern banképület van, valakinek ez káosz. Sokszor csinálhatsz akármit, az emberek tojnak rá, max megnéznek. A város amúgy koszos tud lenni, főleg, ahogy mész ki a Cityből kifelé. Egy-két negyedben meg angol szót nem is hallasz, csak arabot vagy indiait, de van, ahol a lengyel vagy az orosz a beszélt nyelv.
6/9 A kérdező kommentje:
és az emberek kedvesek vagy inkább mogorvák?
2012. ápr. 16. 17:23
7/9 anonim válasza:
Változó. A csúcsforgalomban gyilkolni tudnak, a pubban kezesbárányok :)
8/9 anonim válasza:
Én itt élek már 2,5 éve és egyszerűen nem tudom megunni a várost. Drága itt az élet az tény, de, mivel jól keresek, ez annyira nem zavar. Mindenre jut amire szükségem van. Rengeteg emberrel megismerkedtem ittlétem során, megismertem sokféle kultúrát, és bár az angol konyha nem a legjobb, de nagyon sokféle ország étele megtalálható itt, így sok finomat ehetsz, az itteni fizetésekhez képest olcsón. Mellesleg rengeteg ingyenes program van a városban, sohasem lehet unatkozni.
9/9 anonim válasza:
Én másfél éve vagyok kint, egyszerűen imádom. Már akkor beleszerettem a helybe, amikor 14 évesen először jártam itt, azóta terveztem, hogy kiköltözök. Nekem nagyon bejön az, hogy sokféle náció és sokféle ember keveredik viszonylag kis helyen, mégsem zavarják egymást. Igazi világváros. Az emberek egyébként kedvesek, legyenek angolok vagy nem. Igazából nem nagyon törődnek egymással, de ha megszólítasz valakit, akkor senki nem fog csúnyán nézni rád. Ami még nagyon tetszik, az az egyedi hangulat, ahogy a viktoriánus kor keveredik a modernnel, a konzervativizmus a liberalizmussal. Rengeteg szórakozási lehetőség van, a parkokban egész napokat el lehet tölteni relaxálással. Egy szó mint száz, szerintem nagyon élhető, szórakoztató és izgalmas város, legalábbis számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!