11/14 anonim válasza:
Szerinted a BKV 30 éves buszai selejtezés után hol fognak kikötni? :D
12/14 A kérdező kommentje:
Egy még 30 éves ukrán munkaszolgálatra vannak ítélve :))
2012. máj. 14. 19:14
13/14 anonim válasza:
Sengen vagy nem sengen mind1, mert horvátokhoz, montenegróba, szerbekhez, makedónokhoz, bosnyákokhoz nem kell útlevél talán még koszovóba sem. Ukránokhoz viszont kell ha jól tudom :/ .
14/14 anonim válasza:
Igen, csak azzal. Utolsoval kapcsolatban valoban ugy van nagyjabol, de Koszovoba csak biometrikus szemelyi jo ami viszonylag uj dolog szoval alapbol oda kene. Ukranokat azert nem nagyon ertem mert vizummentesseget kaptak biometrikus utlevellel, a vizum eddig egyoldalu volt szoval igenis lehet egyoldalu szoval a biometrikus szemlyit beengedhetnek, de hat nem... Szerintem az ilyen chippelt kartyakban tobb jovo van csak ki kene epulnie a megfelelo rendszernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!