München vagy Prága a szebb város?
Figyelt kérdés
Melyikbe éri meg jobban elmenni egy sörözéssel egybekötött hosszú hétvégére?:)2012. ápr. 11. 19:27
11/20 anonim válasza:
Utolsó előtti, szinte egyértelmű, hogy megcáfolod, hiszen ott élsz. Práááááááááááág sokkal szebb!! Jártam már mindkét helyen többször is, nem a levegőbe beszélek
12/20 anonim válasza:
Münchenbe az octoberfest idején érdemes menni! Óriási hangulat, én minden évben megyek.
13/20 anonim válasza:
Szintén Prága! :)
Romantikus, hangulatos, gyönyörű...
Bármikor visszamennék, ha tehetném! :)
14/20 anonim válasza:
Én 7 évet éltem Münchenbe, a testvérem 10 éve Prágába lakik. Elég sokszor jártam nála, télen-nyáron és egyértelműen Prágára szavazok.
15/20 anonim válasza:
Prága az egyik legszebb város a földön.
16/20 anonim válasza:
Mindkettő sörös város! Bármelyik megfelelne.
17/20 anonim válasza:
Prága!:D ott legális a marihujana:d
18/20 anonim válasza:
Elég szar ha valaki drogozni utazik el Prágába. Na kedves utolsó, irány a Moldva:D
19/20 azrengetegmogyoró válasza:
9-es honnan veszed, hogy nem jártak egyik városban sem, te egyedüli világpolgár? :D
Prága. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!