Hogyan juthatok ki Angliába?
Figyelt kérdés
Szeretnék munkát vállalni és Angolul tanulni.2012. ápr. 8. 12:26
1/4 anonim válasza:
Ma már ott se olyan egyszerű...
Először tanulj meg angolul
itt van rengeteg olvasnivaló a témában pl:
pl egy hozzászólás:
"Rengeteg olyan munka van amihez még érettségi sem kell.Vendéglátásban,gyárakban,raktárakban.De a nyelvet nem árt tudni.Átlagban 1-1,5 hónap alatt lehet munkát találni,hozzáállástól függően."
nade... hol laksz 1-1,5 hónapig? addig is kell valamit enned, és mi lesz ha mégsem találsz munkát?
Ha választani lehet két ember között és az egyik beszél angolul, a másik nem kit választanál? /egyéb paraméter egyforma mondjuk/
2/4 anonim válasza:
Ha nem megy az angol, akkor ne gyere ki! Nyelvtudás nélkül esetleg akkor kapsz állást, ha valaki beajánl valahova. Mellesleg én a mai napig nem javaslom azt, hogy valaki kijöjjön és minimálbérért gürizzen, mert átszámolva nagyon jó a minimálbér, de idekinn nagyon kevés a helyi viszonyokhoz képest. Én októberben jöttem, jó nyelvtudással és piacképes végzettséggel, 3 hét alatt találtam a szakmámban állást, messze a minimálbér felett.
3/4 anonim válasza:
repülővel, de tényleg ne gyere ki angoltudás nélkül. alig van munka, azoknak se, akik beszélnek angolul. és ne számold át, felesleges, ami magyarul 300ezer átszámítva, abból itt ugyanúgy nyomorogsz, mint otthon.
4/4 anonim válasza:
Busszal is kijuthatsz
az még izgibb(meg valamivel olcsóbb is)
fél európán átmegy a busz csomó mindent láthatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!