Ha augusztusban szeretnék Nápolyba utazni Wizzair-rel, mikor érdemes lefoglalni a repülőjegyet, hogy kedvező legyen az ára?
Szia!
Én elég sokat repültem Nápolyba, az volt a tapasztalat h nincs rendszer a repjegyek árának csökkenésében-emelkedésében :)
Tehát volt olyan is h az utazás előtt pár nappal még sikerült jó áron jegyet foglalni, de az tényleg nem árt ha sűrűn nézegeted az oldalukat, kb hetente-kéthetente csinál a wizz egy 35-40% árcsökkenést a jegyekre, azokra érdemes várni és lecsapni :)
Én most a Bariba (szintén Dél-Olaszország) menő járatok jegyeit lesem :)
Nyaralni mentek?
Egyébként írj ha segítség kell, szívesen segítek ha tudok (pl reptéri transzfer buszok, meg ilyesmivel kapcsolatban)
Szia!
Lesz az még olcsóbb jó eséllyel, felesleges volt ilyen korán megvenni valószínűleg. :)
Persze ha mindenképp menni kell, akkor érdemes volt megvenni, mert lehet, hogy mégse lesz olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!