Segítene olyan, aki tud? Bővebben lent.
Komárnóból (Szlovákia) szeretnék eljutni Pardubice-be (Cseh ország) vonattal, de googleben nem találok semmi hasznos oldalt, ahol megnézhetném a járatokat és az árakat.
Többféleképpen is rákerestem, angolul is, de semmi. Fontos lenne. Előre is köszönöm annak, aki tud segíteni!
Köszönöm!
Komárnóból is MÁV vonatok indulnak Cseh országba?
előző vagyok.
Nem tudom. De biztosan fognak segíteni. Ha nem tudják, majd adnak ők is egy telefonszámot, vagy átirányítanak oda, ahol tudják.
Értem, és köszönöm. Azt lehet tudni hogy külföldről miért más számot kell hívni? Mert én Romániából szeretnék menni, és innen telefonálnék... mondjuk mindegy, csak érdekelt. :)
Köszönöm szépen a válaszod!
Aki még tudna ebben segíteni, annak is megköszönném:)
előző vagyok
Mert a 40 -es szám az egy zöld szám, amit Magyarországon, országon belül, olcsóbban lehet hívni.
Komarno az Szlovákia, és mivel a Duna túloldalán van, így a MÁV nem fog információt adni Neked.
Javaslom, keress rá a neten a Szlovák Vasutakra, és ott biztosan találsz egy email címet, ahol információt kérhetsz! (pl. Mostarba akarok menni az idén, vonattal. Van vasúthálózat végig, viszont sem az Elvira, sem a nemzetközi menetrend nem nyújt információkat. Viszont rákerestem a bosnyák vasutakra és onnan sok információt szereztem az utazással kapcsolatban. Ezeket példaként írtam le, nekem bevált és szerintem a szlovákok tuti tudnak segíteni.)
Utolsó!
Nagyon szépen köszönöm neked is!! :) Végre találtam egy használható oldalt:) Mondjuk árakat is sem írnak..:(
Datum Stanice Příjezd Odjezd Pozn. Spoj
4.4. Komárno 6:36 Os 4804
Nové Zámky 7:08 7:15 EC 174 Jan Jesenius
Pardubice hl.n. 11:17 11:18
Pro zjištění ceny cesty mimo území ČR se obraťte na naše Kontaktní centrum nebo na pokladní přepážku v železniční stanici.
Jízdenky pro vybrané destinace si můžete zakoupit v eShopu ČD.
Doba jízdy: 4 hod 41 min
Na mapěDetail spojení
Datum Stanice Příjezd Odjezd Pozn. Spoj
4.4. Komárno 7:35 Os 4806
Nové Zámky 8:01 9:15 EC 136 Moravia
Břeclav 11:00 11:06 EC 172 Vindobona
Pardubice hl.n. 13:17 13:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!