Tényleg nem lehet telefonálni a repülőgépen? (bőv. )
Most utaztam repülővel, csak némitottam a mobilom, semmit nem jelent, ugyanis amikor a repülő a kifutóról elrugaszkodik abban a pillanatban megszünik automatikusan a mobil szolgáltatás, a telefon térőt nem mutat, sőt kiírta, hogy nincs szolgáltatás, mindaddig amíg le nem szállt. Akkor meg csak addigra tudtam szolgáltatót keresni amikor talajt ért a gép. Tehát teljesen mindegy, hogy ki vagy be van kapcsolva.... illetve annyi, hogy amig nem talál a készülék térerőt addig a próbálkozásai miatt sokkal gyorsabban merül le az akkuja.
Mellettem aki ült annak repülési módba volt kapcsolva a készüléke, de a légi utaskisérő még a headsettet is kevetette a füléből és a fel illetve a leszállás idejére kikapcsoltatta a telefonját vele.... meg is várta amig eleget tett a kérésnek, addig nem ment tovább az üléseink mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!