Melyik a legszebb rész görögországban?
Figyelt kérdés
ahol vannak jó kis üzletek, és gyönyörű a víz.ha valaki tud olcson szállást irjon.2009. jún. 15. 20:50
1/5 anonim válasza:
Lefkada(Porto Katsiki),Kefalónia...szerintem.De kinek mi a szép.Sziklás vagy homokos part,síkság vagy hegyoldal,sziget vagy nem sziget.
2/5 anonim válasza:
Sarti, Paralia és Olympic Beach szoktak olcsók lenni, és szép helyek
3/5 anonim válasza:
Tavaly Krétán nyaraltam egy hétig. Az északi részen(Mália). Nekem nagyon tetszett. Sok kis étterem és üzlet volt. Ajánlatos autót bérelni és körbejárni a szigetet.
4/5 anonim válasza:
Paraliában voltunk már 3x az nagyon szép,csak üdülőváros,közeli nagyobb városban laknak a helyiek(Katerini),elég olcsó,de csodaszép,finom homokos a tengerpart,az emberek barátságosak,sokan tudnak magyarul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!