Kezdőoldal » Utazás » Európa » Aupairworld.com. Más is...

Aupairworld.com. Más is kapott ilyen levelet?

Figyelt kérdés

Your profile has been selected by our system for a random check.

Thousands of au pairs and host families are registered on Aupair World and use our services for their search. Having this large number of users makes it difficult for us to get to know each user personally.

Reliability and security are important issues for Aupair World. Therefore, we have some rules that need to be followed. We do our best to check if our users adhere to them. For this purpose, we do random checks to review the information provided in profiles.

Our system has selected your profile for such a random check. Thus you cannot use your profile for the time being. Please send us a copy of your passport, ID-card or driving licence as well as a copy of a recent utility bill to our postal address:

Aupair World

Wolfsschlucht 27

D-34117 Kassel

Germany

After checking your data, we will inform you about the current state of your profile. Should you be a Premium Member, we will naturally extend your Membership accordingly.

Kiküldtem egy csomó levelet és most nem is fogom megtudni, hogy ki az aki visszaírt nekem.

Lehet azért van ez az ellenőrzés, mert beírtam az e-mail címem úgy, hogy nem lehetne? De másnál is láttam ezt...

Vagy egyszerűen csak így akarják rávenni az embert, hogy fizetős legyen az oldalon?

2012. márc. 31. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. 2 éve használom azt az oldalt, több mint 100 családdal vettem fel ott a kapcsolatot, de ilyet még nem kaptam. Az oldalon van olyan, hogy help, support vagy ilyesmi. Ott meg van adva egy e-mail cím, oda írj egy levelet, hogy ezt az e-mailt kaptad és hogy ezt ők küldték-e vagy nem! Én gyanítom, hogy ez egy kamu e-mail, mert mindenhol hangsúlyozni szokták, hogy személyes iratokról másolatot ne küldj senkinek, se érdeklődő családnak, se másnak.
2012. márc. 31. 18:31
 2/2 anonim válasza:

Szia! Te ettől a levéltől függetlenül be tudsz lépni a profilodba?

Én is ilyen levelet kaptam csak németül és ráadásul egyik fiókomat sem tudom használni. (Az volt a problémájuk, hogy több fiókom volt és volt ahova mást írtam be)

2012. ápr. 23. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!