Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan és mennyiért lehet...

Hogyan és mennyiért lehet eljutni Belgrádba Budapestről, ha nem vonattal szeretnék utazni, és nem vezetek?

Figyelt kérdés

A Malév csődjével a közvetlen repülőjárat megszűnt. Ismer esetleg valaki akár magyar, akár szerb szervezésű busz, vagy minibuszjáratokat? Esetleg telekocsi oldalakat, ahol ez az úticél is elérhető? Rendszeres utazásokról lenne szó, illetve esetenként csomagszállítás is érdekelne.

Előre is köszönök szépen minden segítséget, ötletet.

2012. márc. 30. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A volánbusz.hu oldalon fent van a menetrend. Nagyjából annyi, mint a vonat, a menetrendje is hasonló, de szerintem a vonat sokkal jobb.
2012. márc. 30. 12:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és elnézést, most látom, hogy nem tettem nyilvánvalóvá, hogy nem a Volánbuszra (vagy az Orangeways-re) gondolok, hanem egyéb, alternatív lehetőségekre, utazási irodák, kisebb cégek által szervezett buszokra, minibuszokra, telekocsikra. Mint például ez: [link] De nagyon szépen köszönöm a segítségedet, felpontoztalak.
2012. márc. 30. 14:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Bécsből lehet menni közvetlenül repülővel... az sokkal gyorsabb, mint a busz :)
2012. márc. 30. 19:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Vonatra voksolok én is
2012. márc. 30. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a szerb buszok nem jönnek be Budapestre. Egyet találtam:

Ред вожње

Поласци Доласци

Држава

Датум (из Београда) до: Откуцати првих неколико слова, затим изабрати одредиште из падајуће листе која се отвори и кликнути на дугме Тражи

Полазак Долазак Повратна Перон Км Полазна станица Преко Превозник Итинерер Попусти

08:00 15:00 ДА 38 398 БЕОГРАД Н.САДА И СУБОТИЦЕ ФУДЕКС БЕОГРАД

[link]

Szóval a Fudeks jár hivatalosan.

2012. márc. 30. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos az Orangewayssel együtt.

[link]

2012. márc. 30. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!