Ment már valaki hajóval Hollandiába (Budapestről)?
Tudna mondani róla egy-két dolgot? (Milyen volt, mennyi ideig tartott, kb. mennyibe került).
Köszönöm szépen!
itt arra gondolsz, hogy elindulsz hajóval a dunán felfele, majd a duna csatornán át a majnára, majd az bele folyik a rajnába és hollandiában is vagy?
én nem voltam ilyenen, de rajna parttól nem messze élek. apukám szokott erröl álmodozni. rajna gyönyörü szerintem ez az út szuper lehet, egy 1 hónapos nyári programnak simán beneveznék rá, mert egy gyönyörü szakaszon visz végig.
elsö vagyok
nem tudom hogy van szervezésben. de szerintem nem oda vissza lenne. én csak úgy magán hajóként mondtam 1 hónapos utat.
passzau-Bp-passzau olyan 1200-1500€. elég sokba kerülnek ezek a folyós hajóutak. keress rá a neten hátha találsz ilyet.
Én már voltam ilyen hajón! Nem is egyszer. Volt olyan is amikor Budapesttől felfelé mentünk (Bécs irányába) és volt olyan is amikor lefelé, egészen a Fekete tengerig mentünk. Néhány utazási iroda - főleg külföldi - (német, olasz, holland, svájci) szervez ilyen utakat. Magyarországon a Mahart-nál érdeklődj! ( [link] ) Itt egy német utazási irada ami CSAK folyami hajóutakkal foglalkozik: [link] ; itt egy másik német: [link] ;és még egy: [link] ;na egy utolsót még engedj meg: [link]
Mi a Nicko Tours-szal mentünk és nem találtunk semmi problémát, minden jó volt! Remélem tudtam segíteni! :)
Mindkettőtöknek köszönöm a válaszát!
Utolsó, ezek a Külföldi linkek nagyon hasznosak! Én eddig csak a mahartot néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!