Van Európában szebb nagyváros Budapestnél? Melyek ezek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 17:44
12/19 anonim válasza:
Egyébként budapestnek óriási hátránya az iszonyatos kosz és a rengeteg cigány ami elözönlötte az utóbbi 2-3 évben. (ez nagyban rontja az összképet)
Pl. Münchenben vagy augsburgban enni lehet a földről!
13/19 anonim válasza:
Minden :)
Egyébként meg a legszebb városok: London,Manchester,Bournemouth,Liverpool,Newcastle,Glasgow
14/19 anonim válasza:
persze, hogy van... pl. Róma, Prága, Bécs
15/19 anonim válasza:
Isztambul, Szent-Pétervár,Riga, Tallinn, Párizs, Róma és határeset, hogy mennyire Európa (egyesek szerint az, mások szerint nem) Tbiliszi.
16/19 anonim válasza:
Budapesttel a legtöbben elfogultak vagyunk, mégiscsak a miénk, és sztem is nagyon szép város.
Ennek ellenére a mediterrán, tengerparti városoknak van egy sajátos hangulata és szépsége pl. Barcelona, Marseille, Nápoly, Palermo, Dubrovnik ...stb.
17/19 anonim válasza:
Még szép hogy van.Még Madrid is szebb és élhetőbb,ha már főváros-voltam ott-.Talán pár ex-szovjet ország fővárosát lekörözzük,de nem vagyok benne biztos.
18/19 anonim válasza:
Ketten írták Rómát.Utoljára kb. 5 éve voltam,de kb. olyan retkes,mint Budapest,csak nagyobb közbiztonsággal.
19/19 Rigómező válasza:
Nem igazán van! Budapest monumentalitásához egyik város sem ér fel, sem a multikulti Bécs, sem a jóval kisebb Prága, egyedül talán Szentpétervár vehetné fel a versenyt Budapest történelmi szépségével, a London, Madrid stb..féle lebuj, semmitmondó városoknak meg eleve köze nincs az olyan kultúraban bővelkedő városokhoz, mint Budapest, vagy akár Szentpétervár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!