Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen véleményetek van...

Milyen véleményetek van Szarajevóról? Érdemes elmenni?

Figyelt kérdés

Oktöberben utaznék vonattal Magyarbóly-Osijek-Kakanj-Sarajevo útvonalon, egyik naptervezem, hogy Szarajevóból elvonatozok Mostarig.

Nagyon örülnék neki, ha valaki járt ezen az úton, megosztaná tapasztalatait, mind a vonatozásról és a két városról, helyi emberekről és az árakról! Mivel tudok fizetni? EUR v. Konvertibilis márka vagy horvát kuna? Melyik éri meg?

KÖSZÖNÖM!!!!!

2012. márc. 25. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Több kérdésedre nem tudok válaszolni, de egyre igen. Két éve voltam Szarajevóban és elmondhatom: a város elvarázsolt. A Miljacka folyó vörös vize, a szarajevói merénylet helyszíne, a szállodai ellátás lenyűgözött.
2012. márc. 25. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Tavaly voltam, de Szarajevóban csak néhány órát, a városközpontot láttam. Elfogadnak eurót is a legtöbb helyen, de van, hogy márkában adnak vissza. Mostar szerintem szebb, a Stari Most-ot nem szabad kihagyni. Kocsival a Neretva völgyén keresztül gyönyörű az út.

Visoko-nál nem tervezed a piramisok megnézését?

2012. ápr. 5. 14:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Vonattal mennék, szerintem nem fog rá idő juttni. De ha gondolod, megoszthatod a tapasztalataidat, ha nem is én, de lehet, hogy valaki hasznát tudná venni.

Érdekel Bosznia, főleg a főváros és Mostar.

2012. ápr. 5. 15:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Szarajevó városközpontja milyen? Milyenek a bosnyákok? Köszi a választ!
2012. ápr. 5. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Az óvárost érdemes megnézni, van néhány hangulatos sétálóutca bazársorokkal, meg valami mecsetféleség. És sok a galamb. :) Egyébként szép nagy hegyek veszik körbe Szarajevót, szóval két-három órát minimum érdemes rászánni. Ha többre vagy kíváncsi, biztos akad több látnivaló is, nekünk sűrű volt a program, úgyhogy továbbálltunk Mostarba. Délelőtt Szarajevó, délután Mostar volt műsoron, ill. a két város között is nagyon szép volt az út a Neretvával és a környező hegyekkel.

Itt van egy kis ízelítő a két városról:

[link]

[link]

2012. ápr. 10. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
a konvertibilis márkával szerintem már kitörölheted :)
2012. ápr. 11. 12:30
 7/7 anonim ***** válasza:
72%
hopsz ezt benéztem, tényleg létezik ilyen ma is
2012. ápr. 11. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!