Ki járt már Stockholmban? Szép város? Megéri elmenni?
Én voltam télen is nyáron is. Télen hideg van, de Helsinkiben lakom, szóval nekem annyira nem volt vészes :-) Nyáron tényleg jobb, nincs az a nagy meleg viszont hideg sincs (kb. 22-24 fok). Nekem nagyon tetszik a régi város, órákat el lehet ott lenni. A skanzen is érdekes + a Wasa múzeum. Nyáron lehet hopp on hopp off hajóval végigjárni a közeli szigeteket. A Nobel múzeum egyedi, de nekem annyira nem tetszet. Éttermek, szórakozóhelyek is nagyon jók, már nem emlékszem hol voltunk, de nagyon jó ételek voltak .. A királyi palota is érdekes lehet én nem mentem be, mert nem volt időm (viszont kivülről megnéztük és pont láttuk Viktória hercegnőt :) )Az egyetlen negatív dolog Stockholmban, hogy nagyon drága.
Ha szeretsz hajózni komppal egy éjszaka Helsinki, illetve indul hajó Tallinba és talán Szentpétervárra is. Nagyon hangulatosak ezek a hajók, több emelet magas rengeteg szórakozási lehetőség, gyönyörű kilátás a szigetekre (pl Åland), szóval azt is érdemes betervezni. Ha időben veszel jegyet a hajóra akkor annyira nem is drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!