Norvégiába miért is nehéz bejutni?
Meg jo, h a norvegoknak van eszuk is nem veszik ki a reszuket ebbol a hulye multikulturalis baromsagbol.
Ezert van tele egesz Europa semmirekello cigannyal, negerrel, torokkel meg stbvel.
"Ezert van tele egesz Europa semmirekello cigannyal, negerrel, torokkel meg stbvel."
Ebböl a felsorolásból kihagytad a magyarokat...
Nem hagytam ki:)
Nem mi vagyunk azok, akiket mindenhonnan kivag.nak meg nem mi lazadozunk, h mi az, h nem adnak segelyt:)
Tudsz olyan Europai orszagot mondani ahonnan meg nem hajintottak ki a ciganyokat?
Szerintem nem;)
minden ország igyekszik védeni a munkaerőpicát az utóbbi években amióta a kelet európaiak elindultak. A Norvégok ezt a nyelvvel teszik.
Már rég nem ingyenes a tandolyam, 8 kurzus van, kb 500 euró egy, tehát 4000 az egész. és egy év. tehát ha van annyi pénzed, hogy laksz kint 1 évig , eszel (még ha csak szobát veszel, akkor is számolnod kell 1200 euróval havonta) és fizeted a kurzust, akkor semmi gond.
Értem,és ott melyik nyelvet beszélik? Mert láttam,hogy van Norsk(bokmål) és Norsk(nynorsk).Miért vált ketté ez a két nyelv?Vagy legalábbis miért van két különböző változata.
És még valami:Az egészségügy szolgáltatásait mennyire lehet igénybe venni?Csak azért mert ha nem vagyok norvég állampolgár akkor gondolom mindenért fizetni kell.
Minkettőt beszélik, sőt északon lappot is.meg még vagy 20 nyelvjárást amit néha a születet norvégok se értenek.
a vizsga bokmål, de a nyugati parton nynorskot beszélnek.Ott az álláshirdetésekben is benne van,hogy kell az is.
"a vizsga bokmål"
És a tanfolyam is az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!