Ha a bécsi metróra nem veszek jegyet azt megvehetem később a járművön is ha jön ellenőr?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 23:13
2/6 anonim válasza:
Ha jön az ellenőr, akkor biztosan megveszed, csak kicsit drágábban. Nem jó üzlet.
3/6 A kérdező kommentje:
Csakmert vonaton lehet és nem drágább vagy alig.
Metrón meg még semmiféle ellenőrt nem láttam soha és ha ott is lehet venni úgy mint vonaton akkor még ha kicsit többe is kerül, úgy is megérné.
2012. márc. 22. 13:43
4/6 anonim válasza:
Na és mi akadályoz meg abban, hogy vegyél egy jegyet, amikor minden állomáson van automata vagy pénztár? Azért nem láttál még ellenőröket, mert a bécsiek kulturált emberek, eszükbe nem jut fizetés nélkül használni egy szolgáltatást (persze vannak kivételek, de az ellenőrök számából lehet ki lehet következtetni, hogy nem olyan nagy az arányuk).
5/6 A kérdező kommentje:
Szted mégis mi? :| :D
Így lehet spórolni ;)
2012. márc. 22. 17:19
6/6 anonim válasza:
Én már találkoztam ellenőrrel bécsi metrón és villamoson is. Többször is.
Az osztrákok nem nagyon szoktak bliccelni (magyarokhoz képest elenyésző arányban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!