Horvátországban melyik városokban szép, homokos a tengerpart?
kisgyerekes nyaralóhelyet keresek, minél közelebb Mo.-hoz.
Köszi!
Legközelebb talán Zambratija van, az Isztriai-félsziget északi csücskén, de ezt annyira nem ajánlom. (kilátás sem olyan szép, kicsi és azért vannak éles kavicsok rendesen)
Én Medulin-t ajánlanám, szintén az Isztriai-félszigeten van, közel Pulához. A családosok általában oda szoktak menni.
Split és környéke!
Még az olaszok is átjárnak oda nyaralni. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam!
köszi!
Omis és Split biztos gyönyörű, de az nekünk messze van.
Medulin az esélyes.
Medulin körül is vannak mediterrán sajátosságok! :) Ősszel voltam, még akkor is szép idő volt.
Ha már unjátok a strandolást, vagy épp rosz az idő, akkor ajánlom városnézésre Pulát. Érdekes ott a helyi piac (főle a halpiac), illetve az amfiteátrum.
Ha történelmibb, hangulatosabb várost szeretnétek látogatni, akkor Rovinj-t se hagyjátok ki! Hangulatban kb. olyan, mint Olaszország-Velence térsége. :)
Illetve gyerekkel nem tudom, hogy mennyire megoldható, de ha már nagyobbak, akkor a Brijuni Nemzati Park is szép látványosság lehet. (Ez egy szigetcsoport Medulintől északra.
Zadar környékén 3 homokos strandal rendelkező üdülő helyet is találtunk tavaly.Mind lassan mélyülő és pici gyerekkel is látogatható.1.Zaton 2.Nin 3.nem emlékszem a hely nevére,útban Biograd felé.
Zaton egy meleg vizű,homokos,sokáig bokáig érő vizben gázolós strand.Ráadásul alig volt ott valaki,nem volt zsufi.Nin egy homokos laguna rendszer iszonyat jó.Mi minden nap hol itt-hol ott fürödtünk.
köszi!
jó lenne! de azok olyan messze vannak, talán 1-2 év múlva felfedezzük azt a tájékot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!