Korfu Sidari szép hely? Éjszakai élet milyen? Tengerpart tiszta? Stb.
Minden érdekel róla nehogy úgy járjak mint tavaly és megbánjam a döntésemet!:/
-Sok szép helye van amiket érdemes látni?
-Az éjszakai élet kimerül az éttermek körüli nyüzsgésben vagy vannak bárok,szórakozóhelyek,"tipikus görög" ajándék boltok is?
-A tenger tiszta, átlátszó vagy dzsuvás és 2cm-ig se lehet lelátni?Ahol tavaly voltam elég koszos volt és ilyen mindenféle "gally" volt a vízbe.Halakat nem lehetett látni és kagylót még kevesebbet mint a Duna parton...Itt hogy van ?Búvárkodni lehet?(nem profi felszereléssel csak egy búvarszemüveggel szétnézni)
-Sok a magyar turista?
-Meleg a víz julis-augusztusban?
-A város szépen van kiépítve vagy koszos lepukkant házak vannak?
olvastam egy "élmény"beszámolót sidariról :Sidari undorító, sablonos, nyaralóhely. Minden a pénz körül forog. A parton a nyilvános zuhanyzóban el van zárva a víz, hogy pár méterrel odébb alkalmanként egy euróért lehessen zuhanyozni. A rendelkezésünkre álló fertály órában mindösszesen kutyafuttában sikerült megtekinteni a bordásra koptatott szirteket, de a Canal D'Amurba nem javallották az úszást.
ez tényleg igyvan ? pénzért lehet zuhanyozni a strandon ?:O és mértnem ajánlott a fürdég a Canal D'amurban ?
"Az éjszakai élet nyüzsgő"
Pff, ezt ugye nem mondod komolyan?
Az én véleményem az, hogy Sidari egy nagy 0. Sok helyen voltam már, még Görögországon belül is. Sidari volt a legnagyobb csalódás, soha többet nem megyek az fix. A víz hideg, éjszakai élet alig. Ami mellette szól, hogy sok a magyar, viszonylag tiszta a víz, még medúzákat se láttam :P. De egyébként kicsi az egész település, egy éjszaka alatt simán körbejárod az egészet. Szóval ott vagy egy hétig, aztán minden este ugyanazt látod. Elég uncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!