Hogy lehet EU kártyát igényleni?
Figyelt kérdés
Haverommal mennénk külföldre ,Neki már megvan és csak egy személyi ,taj ,lakcím kártya kellett hozzá.Én ma voltam ,mind ezeket kipakoltam ,mire megszólalt az ügyintéző h kell egy kereset igazolás ,amit az adó hivatalba tudok elintézni.Miért van ez ?2012. márc. 12. 13:36
1/4 anonim válasza:
Szia
Az lehetetlen.. én is most igényeltem a múlt héten.. személyit és taj kártyát kért, és azon nyomban ki is állította nekem az okiratot.. vagy valamit félreértelmezett a hölgy.. vagy valami hasonló.. próbáld meg mégegyszer.. az Európai egészségbiztosítási pénztárnál..
2/4 anonim válasza:
Keresetigazolás sose kellett, max. akkor küldhet el az adóhivatalhoz, ha nincs bejelentett állásod, de ha van, akkor azt helyben le tudja kérdezni, és az alapján ki tudja állítani a kártyát. A Kormányhivatal Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szervénél történik mindez, nem az "Európai egészségbiztosítási pénztárnál"... :)
3/4 anonim válasza:
EU-s egészségkártyához csak TAJ kártya és személyi kell és ott helyben adják is
akkor sztem a kérdező nem az egészségbiztosítási kártyára gondol, csak akkor nem tom mire
4/4 A kérdező kommentje:
Egészség ügyi kártya kellene Nekem külföldre.Nem értette félre a hölgy nincs bejelentett munkaviszonyom.Csak azt nem tudom h fogok igényleni ha nincs bejelentett munkám ,a szintén 21 éves barátomnak pedig azonnal kiadták.
2012. márc. 12. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!