Montenegro: Mi a véleményetek Bar városáról?
Idén nyáron utazom Montenegroba, Bar-t és körzetét néztem ki. Érdeklődnék tőletek több témakörben:
1. Sok helyen olvastam, hogy a turisták arról panaszkodnak, hogy kosz, mocsok, piszok....stb. Mennyire igaz ez Budapesthez képest? (Véleményem szerint Bp. sem patyolattiszta...!!!)
2. Milyenek az árak Horvátországhoz képest?
3. Milyen a bar-i tengerpart, és tudtok-e strandokat ajánlani!!
Köszönöm mindenkinek a segítségét..
Én egy napot töltöttem ott (bőven elég volt rá). Igen, nekem koszosnak tűnt, de nem Budapesthez hasonlítva, hanem egy üdülővároshoz képest.
Árak viszonylag normálisak, de Montenegro többi városához képest kicsit drága.
Igen a fa :D ... elvileg ez a világ legöregebb olajfája...
Én másfél hetet töltöttem Montenegroban (szerencsém volt körbejárni). Búvárkodtam is. Örülök, hogy ellátogathattam az országba, de már biztos, hogy nem fogok visszamenni. Nekem másfél hét elág volt az egész országra (és a hegyeket is bejártam, vadvizi evezésen is voltam...).
Annak jó ez az ország aki ragaszkodik a tengerhez de olcsobb helyet keres mint Horvátország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!