Uti- es lakotarsat keresek?! (Becs)
Figyelt kérdés
Van itt olyan lany aki ki szeretne menni Becsbe munkat keresni? Mert en mar meguntam ezt az itthoni legkort es egyedul felek nekivagni a nagyvilagnak.2012. márc. 3. 17:47
11/15 A kérdező kommentje:
en nem nagyon szokok jarni plazakba mert felenk sajna nincs :( Pestre szoktam jarni neha ha van kivel :)
am mar en is mennek :D egyebkent van faced? :P
2012. márc. 6. 20:02
12/15 anonim válasza:
Van csak nem használom, msn párti vagyok :)
Merre van az a felétek? :O
Am jó pest is, olyami mint bécs, csak úgy vagyok vele h ha már megyek vhova inkább bécsbe megyek :D De ismerem pestet is elég jól mert ott is megfordulok legalább annyiszor :)
13/15 anonim válasza:
na, fiúk-lányok, mikor megyünk?:D
(első vagyok)
14/15 anonim válasza:
Felőlem bármikor mehetünk, de szerintem a továbbiakat privibe beszéljük meg. A legjobb 1 msn cím lenne mindkettőtöktől mert ott lehet többen is dumcsizni 1 ablakba :)
15/15 A kérdező kommentje:
akkor vegyel/vegyetek fel: nikeecske_91@hotmail.com
2012. márc. 6. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!