Ciprusra utaznék áprilisban munkát vállalni, lakótársat keresek közös lakásbérléshez. Érdekel valakit?
Figyelt kérdés
Larnaca, Aya Napa környéke elsősorban.2012. márc. 1. 00:05
1/6 anonim válasza:
Már van munkád?
Tudsz segíteni abban hogy én is kapjak?
Fiú vagy lány vagy? Hány éves?
Engem érdekelne, szerintem klassz hogy igy keressel társat, csak most pont nem tudok, mert érettségire készülök. De azért kérdeztem, mert másnak is fontos lehetnek ezek ha öket érdekel!
2/6 A kérdező kommentje:
35 éves lány vagyok, de lakótársnak fiút vagy lányt is elfogadnék -azért jogos a kérdés :)
Még nincs munkám, de lelkesedésem és kitartásom igen. Személyesen könnyebb munkát találni, mint egy távoli országból ügynökségen keresztül, ennyit biztosan tudok! Ráadásul az ügynökségek sokszor jogtalanul lehúzzák az embert közvetítői díjakkal, így ettől már meg is kímélem magam.
2012. márc. 1. 01:05
3/6 anonim válasza:
Szuper a hozzáállásod, nagyon tetszik amit írtál itt eggyel fölöttem :)
Sok sikert kívánok :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ha az ember elhatározása elég erős, mindent megtesz azért, hogy összejöjjön a dolog, és akárki akármit mond, a hozzáállás a legfontosabb. - Ismerjük ugye a mondást, "segíts magadon, Isten is megsegít" - és számos esetben ez így is van. Néha váratlan helyről is kaphatunk segítséget, támogatást az induláshoz :) - Hátha valakinek ugyanilyen gondolatai vannak és pont egy lakótársat keres, vagy csak valakit aki nála picit optimistább és ez már segíthet :)
2012. márc. 12. 09:04
5/6 anonim válasza:
Szia! Lehet, hogy engem érdekelne a dolog, ugyanis ki szeretnénk menni Ciprusra a párommal, de még előtte be szeretnénk fejezni egy tanfolyamot. Hova valósi vagy? Dolgoztál már Cipruson?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!