Kezdőoldal » Utazás » Európa » Érdemes kiutazni Londonba és...

Érdemes kiutazni Londonba és ott dolgozni?

Figyelt kérdés

társalgási szinten beszélem az angolt és nincsenek nagy elvárásaim akár konyhai melót is csinálnék.

Szerintetek megéri kimenni mert úgy tudom hogy azért ott jobban keresnek az emberek

2012. febr. 29. 17:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
En nem Londonban elek,hanem videken,de mi negyen vagyunk 2 felnott 2 gyerek es havi 200 fontot koltok kajara,minden nap fozok meleget. Nem nassolunk,igy tenyleg csak husra,tejre tesztara tehat rendes elelmiszerre koltunk.Ahogy irtak az elozo hozzaszolok kozul paran,megeri szerintem kijonni...De te tudod,mennyit koltesz altalaban,ha nem elsz nagylabon szerintem tudsz felretenni.Kezdetkent mehetsz valami kevesbe jo melora,de kesobb tudsz valtani.Sok szerencset!Udv
2012. márc. 7. 13:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Érdemesnek érdemes, de én magam takarítani nem jönnék ki. Én programozó vagyok, viszonylag hamar kaptam munkát, nem keresek rosszul, de ha takarítanom kéne, akkor inkább hazamennék.
2012. márc. 7. 17:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok.Neked szerencsed van akkor kedves utolso.Sajnos sokan vannak gondolom otthon olyan helyzetben,hogy nem valogathatnak,es meg igy is megeri nekik kijonni,ha masert nem is legalabb nem mennek minuszban minden honapban,es egy ido utan tovabb tudnak lepni,egy jobb nyelvtudas birtokaban.En igy gondolom.Sokaknak nincs jo vegzettseguk,csak elszantsaguk,es teherbirokepesseguk, es barmit el is vallalnak kezdetben.Mi nem vagyunk ilyen helyzetben itt kint,de ismerek sok olyan embert,de itt boldogan elnek,pedig csak egy raktarban dolgoznak,de ismerek olyat is,aki mosogatott eloszor,majd tovabb lepet,es most is szepen eleldegel,es gyujt.Udv
2012. márc. 7. 23:21
 14/17 anonim ***** válasza:

"tegnap 23:21"

Igazad van, biztos vannak olyanok is akik jól elvannak minimálbéres melókból is és van esély a továbblépésre, de az nagyon minimális százaléknyi embernek sikerül. Nem hiába mondom minden ismerősömnek, hogy csak jó nyelvtudás, piacképes szaktudás birtokában jöjjenek ki, mert akkor van esély a jobb életre. Mert annak őszintén mondom, nem sok értelmét látom, ha középkorú emberek másokkal egy lakásban kuporognak 8-ad magukkal és mindenből a legolcsóbbat veszik, csak hogy spóroljanak. Én nem tudnám ezt csinálni. Mellesleg azért egy felnőtt ember nehogy már úgy lakjon, mint egy kollégista. Mondjuk aki otthon sem vitte semmire sem, sem szaktudása, sem jó nyelvtudása nincsen, annak talán megfelel az előbb leírt életforma, de azért idekinn a normális élethez kell egy jó nyelv és szaktudás.

2012. márc. 8. 09:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Mindkettonk mondanivalojaban latok igazasagot.DE! Ha mondjuk tegyuk fel,otthon a feje felol viszik a hazat,a hitelek miatt,mert megelni sem kepes az ember otthon,ide kijon (nyelvutdas birtokaban)es kezdetben alkalmazkodik,akkor sikerul.Par honapot lehet ugy elni,hogy az ember berel egy szobat,es kesobb mar egy kisebb lakast is fent tud tartani,onnan meg mar csak elorebb mehet. Szerintem akikek nincs valasztasuk,az ehenhalas es a kozott,hogy megoszt mondjuk egy lakast 2-3 lakotarssal inkabb az utobbit fogja valasztani,es aki kitarto ,es jol tud alkalmazkodni,ekzdetben ez meg is felel neki. Hangsulyozom idovel es jo nyelvtudassal,elorebb lehet lepni eleg hamar,otthon erre esely sincs.Udv
2012. márc. 8. 13:47
 16/17 anonim ***** válasza:

13:47!

Ebben igazad van.

2012. márc. 8. 16:30
 17/17 anonim ***** válasza:
:)
2012. márc. 8. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!