Kezdőoldal » Utazás » Európa » A szicíliai Catániába utazom,...

A szicíliai Catániába utazom, érdemes onnan az Etnához kirándulni?

Figyelt kérdés
Etna túrához túravezetőt vagy céget ajánlanátok?
2012. febr. 29. 14:38
 1/3 anonim válasza:
Az Etnát mindenképp látni kell, ha Sziciliába vagy! Kihagyhatatlan! - És kostold meg az Etna tüze névre hallgató 70%-os alkoholtartalmú "pálinkát" is! Sehol máshol nem kapható (tudomásom szerint), de a vulkán lábánál elhelyezkedő ajándékboltba igen:) különleges mézeket is találsz ott, amit máshol szintén nem! Tehát én azt mondom menj el, a látvány is megéri, meg a hazahozható emlékek is!
2012. márc. 1. 00:10
 2/3 A kérdező kommentje:

2,5 éves gyerekkel megyünk, van rövidebb túra?

Ki vitt fel titeket az Etnára?

Én találtam néhány céget, de nem tudok róluk semmit.

2012. márc. 5. 11:49
 3/3 anonim ***** válasza:
A Fuoco dell'Etnát bárhol lehet kapni Cataniában, fél évet éltem Cataniában, külön busz visz fel az Etnára, pár euro a jegy. A funivia 5 körül zár, szóval előbb menjetek, mert utána a felsőbb szintekre nem tudtok felmenni, de ha túravezetővel mentek, akkor ő úgyis fogja tudni, viszont ebben nem tudok segíteni. Jó utat!
2012. márc. 8. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!