Melyek a szebbek? A német tájak vagy a francia tájak? És melyikben rendezettebbek a vidéki települések?
Franciaországban vannak lepukkadt falvak. Rögtön a határ mellett, elég nagy sokk átmenni Németországból.
Szerintem mindkettő nagyon szép, csak egészen más, ezért nem lehet összehasonlítani. A Keleti tenger homokdűnéit és a parti fenyveserdőket nehéz összehasonlítani a levendulamezőkkel.
Szerintem mind a német, mind a francia tájak hihetetlenül gyönyörűek, talán ez a két legszebb ország Európában. Ezt valóban nem lehet összehasonlítani, mert tényleg ízlés kérdése.
FRANCIA TÁJAK
NÉMET TÁJAK
Viszont szerintem általánosságban elmondható, hogy a vidéki települések Németországban rendezettebbek. Ennek a legfőbb oka szerintem az, hogy míg a franciáknál van Île-de-France (párizsi régió), ami egy szupergazdag, csili-vili régió, és ehhez képest a vidék viszonylag szegény és keveset fordítanak rá.
Németországban viszont nagyjából egyenlően oszlik el a termelés, kb. egyenlő fejlettek a tartományok. Bár azért Dél valamivel fejlettebb, Kelet kissé elmaradottabb, de szerintem az egykori NDK területén vannak a legszebb és legélhetőbb városok.
Egy német város: [link]
Egy francia város: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!