Nekvivágnátok 18 éves fejjel, nulla francia nyelvtudással (se flamand, se német) Belgiumnak au pair-ként?
Persze, ha a csaladnak igy megfelelo leszel, akkor mindenkepp! Magyar lesz a csaladod, vagy angolul beszeltek majd? Milyen nyelven beszelsz?
Kint az au-pairek nyelviskolaba jarnak, igy mindenkepp erdemes nekivagni.
Szia! En au pair vagyok Belgiumban, 18 evesen jottem ki. Franciaul, flamandul nem, de nemetul beszelek, bar ennek sok hasznat nem veszem, mert az utcan inkabb franciaul beszelnek az emberek, az angollal is hamarabb megertetem magam, mint nemetul.
Szoval en nekivagnek. :) Irj ha bovebb info kell. :)
én nem vágnék neki
egy ismerősöm szintén 18 éves, ő igy megy ki nemsokára Olaszországba, hogy nem tud Olaszul, csak angolul meg németül, szerintem hülyeség, bocsi. Olyan nyelvvterületre menj, ahol beszéled a nyelvet!
Szerintem pedig menj, menj, menj és tanulj nyelveket! Minél többet, annál jobb! Én is így indultam neki Angliának, egy kukkot sem tudtam. Szívtam is igaz, de kitartottam és megérte! Aztán Párizsban is éltem szintén nyelvtudás nélkül (jó ez már kicsit msá volt mert középsuliban tanultam), de itt meg bekavart az angol, amit nagyon megbántam. Ha ma tehetném inkább oda mennék, ahol nem beszélnénk egy közös nyelvet (ami nálam ugye az angol volt)
Ami még fontosabb, láss világot, ismerj meg más kultúrákat, más gondolkodás módokat, valamint nem utolsó sorban ismerd meg magad. Azt, hogy mire vagy képes! Az idegen környezet erre tuti meg fog tanítani!
Sok sikert és kitartást!
húú. köszönöm a válaszokat. Igen angolul beszélek, és még nincsen letisztázva semmi, de már keresek (és találtam is) kint élő magyar családokat.
A lány, aki azt írta, hogy kint dolgozik, az legyen szíves írjon nekem infokat, mert nagyon kíváncsi vagyok! :)
köszi
Szia!
En irtam, hogy Belgiumban vagyok au pair. Szivesen irok barmilyen infot, mi erdekel elsosorban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!