Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ti be mernétek fizetni egy...

Ti be mernétek fizetni egy görögországi nyaralásra (2012 nyárra) az esetleges államcsőd miatt? Mi lehet egy görög államcsőd hatása az ott nyaralókra?

Figyelt kérdés
Mert ugye mostanában kell/lehet már nyárra foglalni utazást, most éppen megegyezést tervez az EU Görögo-val, zavargások vannak, hogy nyárig mi lesz... Viszont Görögo. a turistákból él...
2012. febr. 12. 17:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy államcsőd esetén zavargások törhetnek ki. Engem speciel izgatna, ha zárva lenne minden, sztrájkolnának a tömegközlekedést bonyolítók, a benzinkutasok, nem lenne élelmiszerszállítás és társaik. Szeretem Görögországot, de amíg ennyire zavaros a helyzet, addig inkább elkerülöm.
2012. febr. 16. 16:20
 12/12 Aurelius83 válasza:

Ha nem fizettem volna már be a görög nyaralásom februárban és esetleg más országban gondolkodtam volna, én tuti, hogy a történtek fényében KIZÁRÓLAG görög útra fizetnék most be!

Ha nem lesz csőd, semmi haszna ugyan, de ha lesz, a negatív dolgoknak nyoma se lesz a szigeteken, amik kizárólag a turizmusból élnek és nem maguk ellenségei! Készpénz legyen az embernél bőven és ne busszal vagy autóval menjen és kész is.

Még, ha szerencsénkre az euróövezetből is azonnal kilépnek, aminek nem sok a valószínűsége, akkor a bevezetett drachmájuk, úgy leértékelődik, hogy ugyanúgy euróval fogunk fizetni, beüt az olcsóság és boldogan kipihenten, saját szigettel és 1000 kecskével térhetünk haza!

2015. jún. 24. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!