Ti be mernétek fizetni egy görögországi nyaralásra (2012 nyárra) az esetleges államcsőd miatt? Mi lehet egy görög államcsőd hatása az ott nyaralókra?
Szerdán okosabbak leszünk Görögország témában, de utazni azt bátran lehet mindenképp.
Ha megegyeznek akkor jó, ha csődbe jutnak akkormeg nagyon olcsón lehet majd ott nyaralni, hiszen ha visszahozzák a drachmát az úgy le fog értékelődni, hogy megéri ott nyaralni.
Összefoglalva: most vedd meg a nyári euródat, mert most erős a forint és így vagy jóljársz vagy görög csőd esetén mégjobban.
én szóltam...
A kérdező vagyok:
1.reagálóhoz: milyen szakemberek mondták ezt? Hol? Én még nem hallottam.
Én is amiatt vacilálok, h. ha lázongás van, akkor azért nem biztonságos és kiszámítható az ottlét/utazás. Nem vagyunk nagy utazók - anyagi lehetőségek híján -, évek alatt sikerül összerakni a család nyaralására a pénz. De Görögo. nálam az minden!
(Várom a további hozzászólásokat, s köszi az eddigieket.)
Azt persze mindenki elfelejti, hogy a legutóbbi balhénál,
nem volt üzemanyag a kutakon!!
Mindenki ott lakott/"nyaralt" napokig, ahol kifogyott a túristabuszból a nafta !!!
Én sem sietném el.
Ha államcsőd lesz és kilépnek az EU-ből, nem lehet tudni, hogy a drachma hogy fog majd állni, de ha az nem is lesz vészes, vagy drágább lesz kint minden, vagy csomó üzlet és étterem lesz zárva, a benzinről nem is beszélve...
HA last minute-tel foglaltok, szerintem jobban jártok, valószínűleg olcsóbban is találtok majd ajánlatot, mint most és nem az ismeretlenbe foglaltok nyaralást.
Egyébként hova akartok menni pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!