Romániában utazgatni mennyire kockázatos egészségügyi és biztonsági szempontból?
Egy ismerős szervez Romániába utazást, olyan helyekre, ahol állítólag magyarok élnek. Én azonban nehezen hiszem, hogy 300 km-re a határtól vannak ott magyarul tudó emberek. Aki járt már ebben a balkáni országban annak a véleményére lennék kiváncsi.
Enni lehet e ott vagy minden kaját itthonról kell vinni. Úgy hallottam, hogy ott a boltban kapható élelmiszerek nem biztonságosak. Étterembe nyilván nem megyünk, mert nem akarunk betegek lenni.
A közbiztonság milyen ? gondolok itt arra, hogy a románok nem csípnek bennünket. Kővel való megdobálás vagy ilyesmi gyakran előfordulhat?
Fujj, én szégyellem magam helyetted is...
Te mit hiszel, Románia milyen putri hely?! Semmivel sem kockázatosabb ott utazgatni, mint Magyarországon.
Kővel dobálás??????????!!!!! Uramisten, mint ha Romániában 200 évvel ezelőtt megállt volna az idő. Hol élsz te?
Mégegyszer mondom én az olasz szinvonalhoz mérek mindent és csak halomásból hallottam dolgokat, és azok nem voltak túl bíztatóak én ráadásul gyermekkel mennék oda.Úgy tudom nincs angol wécé csak görög arrafelé.
Na meg az ottani emberek "kedvességéről" is hallottam. a tesóm szintén innen Olaszból ment ki egy nyáron és ő mivel nagy nyelvész megtanult egy két szót románul. A jónapot buna ziáo. Ezzel köszönt egy állitólag magyar családnak akik erre megsértődtek.
hát az olasz szinvonal...olyan koszos várost mint pl venelce rég láttam....pottyantós budi van....én jártam erdélyben---hát csodás hely de ha tenerifére vágysz csalódni fogsz. olyan mintha csokitortára vágynál és rántott húst kapnál----az étterem meg a kaja semmivel se veszélyesebb mint máshol az Eu-ban. de ha igy állsz hozzá jobb ha nem is mész...
l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!