Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik városok szebbek Európáb...

Melyik városok szebbek Európában Budapestnél?

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 01:06
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Aki a szemetet hozta fel, nem hiszem, hogy járt még Londonban, Párizsban, Madridban vagy Rómában?

Ezekhez képest Budapest a tisztaság megtestesítője.

Az meg, hogy "Nyócker", egy dolog, az nem egész Budapest. Az V. kerület, de még a VI. se nagyon hasonlítható össze a VIII.-kal. Budáról nem is beszélve.

2012. febr. 3. 14:46
 12/40 anonim válasza:

"Aki a szemetet hozta fel, nem hiszem, hogy járt még Londonban, Párizsban, Madridban vagy Rómában?

Ezekhez képest Budapest a tisztaság megtestesítője.

Az meg, hogy "Nyócker", egy dolog, az nem egész Budapest. Az V. kerület, de még a VI. se nagyon hasonlítható össze a VIII.-kal. Budáról nem is beszélve."

Nem, de Bécsben például jártam, és sokkal tisztább, mint Bp. Egyébként nagyon nehezen tudom azt elhinni, hogy London olyan szemetes, mint bp. És egyébként miért azt nézed, hogy van (szted) pár koszosabb város bpnél? Sokkal tisztábbak is vannak.Bp V. kerület ?:) Buda? Ne viccelj már. Egész Bp élhetetlen. az tudja csak elviselni, aki odaszületett, más nem nagyon. Egyébként Athén után Bp a legszennyezettebb főváros Európában.

2012. febr. 3. 14:57
 13/40 anonim ***** válasza:

"Egyébként nagyon nehezen tudom azt elhinni, hogy London olyan szemetes, mint bp."

Londonban élek, és valóban nem igaz hogy szemetesebb lenne Bp-nél. Itt is van szemét az utcákon, főleg vasárnap reggel bulik után, amit kb reggel 9-ig szépen el is takarítanak. Egyébként meg a közterületek rendben vannak tartva.

2012. febr. 3. 16:28
 14/40 anonim ***** válasza:

#11: Érdekes meglátás, főleg annak ismeretében, hogy maga a belinkelt fotó is (szerintem) a Nyóckerből készült. Szóval nyolván ott is vannak olyan pontok, ahonnan szépnek tűnik a főváros.

Nálam egy város szépségéhez az is hozzá tartozik, hogy mennyire élhető. Ezért vannak hanyatt esve a külföldiek egy-egy szép fotó láttán, és fel sem fogják, hogy mi lehet itt olyan rossz. Aztán idejönnek, és vagy kizsebelik őket a Kökin, vagy lehúzza a taxis 50 euróval a belvárosig.

Azért remélem, hogy a fotóst nem ütötték le a gépe miatt, amikor leért az utcára.

2012. febr. 3. 18:05
 15/40 anonim ***** válasza:
61%
Londonban lakom és egyáltalán nincs annyi szemét mint Bp-n. Persze nyilván itt is vannak rosszabb környékek, de hol nem? Ha összességében nézzük, tisztább város sokkal mint Budapest.
2012. febr. 3. 19:40
 16/40 anonim ***** válasza:
61%

Hehe, belinkeltél egy éjszakai képet az Üllői útról. Fantasztikus, de ha ott sétálsz a járdán, akkor nem arra fogsz gondolni, hogy 100 méter magasról ez milyen szép, hanem hogy hogyan kerüld ki a kocsmából kiszabaduló alkoholisták hányását és a kutyakakit.

London pedig háromszor akkora területtel, ötször akkora népességgel is sokkal rendezettebb és tisztább, mint Budapest. Bécsről ne is beszéljünk, ami ráadásul még egy súlycsoport is. Lehet jönni azzal, hogy több pénzük van, csakhogy Budapest nem a pénzhiány miatt élhetetlen, hanem az igénytelenség miatt. Például egy parkban kicserélni a széttört, piros szocreál padokat valami kényelmesebb, jobb darabra igazán nem lenne nagy tétel, mégis sokat lendítene a városon. Helyette szökőévente egyszer felújítanak miliárdokért egy 100 méteres útszakaszt. Persze értem én, abból többet lehet zsebre vágni.

2012. febr. 4. 00:14
 17/40 anonim ***** válasza:
Szerintem Mo.-n belül is van egy csomó város, ami szebb mint Bp.
2012. febr. 5. 16:51
 18/40 anonim ***** válasza:

Elég érdekesen látod a világot, kedves Aragog..

egyébként kérdező, viszonylag sok ny-eu-i városban jártam már és jópár van, ami sztem sokkal rondább Budapesttől.

de mondhatnék sok-sok-sok usabeli nagyvárost is.

aki azt mondja, Bp a legcsúnyább, az vagy életében nem volt még külföldön vagy ...

2012. febr. 9. 15:32
 19/40 anonim ***** válasza:
Budapest szép, bizonyos szögekből. Amúgy a város 90%-a egy szürke romhalmaz.
2012. febr. 9. 16:46
 20/40 anonim ***** válasza:
Ez amúgy rengeteg világvárosra is ugyanígy igaz..
2012. febr. 9. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!