Kezdőoldal » Utazás » Európa » SÜRGŐS! Ideiglenes személyivel...

SÜRGŐS! Ideiglenes személyivel lehet WizzAir járatokon utazni?

Figyelt kérdés
Páromnak lejárt a személyi igazolványa, elment újat csináltatni, de az majd csak 1 hónap múlva érkezik meg, kapott addig ideiglenest az okmányirodában mivel mondta hogy közben neki külföldre kell utaznia. A hölgy szerint ezzel utazhat, de azt javasolta hogy azért kérdezzünk rá máshol is... Szóval aki már volt hasonló helyzetben, lenne olyan kedves és leírná a tapasztalatait? Olaszországba jönne egyébként, vajon visszafelé nem lesz gond? Mert akkor van ciki, ha ide ki tud jönni, de visszafelé meg problémázni fognak. Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 2. 13:50
1 2
 11/12 anonim válasza:
Na mi volt? Elfogadták? Most Velem történik ugyan ez, tegnap elhagytam a személyimet :S és szept-5én utazom Hollandiába a barátomhoz. Még soha nem hagytam el ilyesmit. Felhívtuk a külügyminisztériumot, hogy elfogadják e. Azt mondták igen, de én még így is nagyon aggódom!!!
2012. aug. 25. 18:51
 12/12 anonim válasza:

Csatlakoznék az aggódók táborához,lejárt a személyim jó ideje (én hülye nem újíttattam meg), most hirtelen pedig elutaznék Európán belülre.

A rendes személyi készíttetéshez 1(!!) hónap múlva lesz időpont plusz 1hónap míg kiküldik!! (nem értem régen miért volt kész időpont nélkül 2-3hét alatt..)

Ideiglenes szem. készítéséhez amit azonnal megkapnék 3hét múlva van lehetőség.

Viszont érdeklődtem a légitársaságnál és abban az esetben ha nem FÉNYKÉPES és nem KÁRTYAFORMÁTUMÚ, nem utazhatok (Easyjet).

Az hogy milyen lesz nem tudhatom mivel nincs a kezemben, 1órája,folyamatosan próbálom hívni kerülethez tartozó okmányirodát de nem veszik fel!

(úgy korán kezdődik az ebédidő!? :O )

Berágtam,most megpróbálok kérni időpontot a XIII. ker.-i okmányirodában,szépen megújíttatom gyorsított eljárásban az útlevelemet és remélhetőleg el tudok utazni dec. 6.-án...

2012. nov. 6. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!