Ha a poggyászba rakok bele szendvicseket, az nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Sajnos szüleim elég spórolósak és legalább 8 szendvicset akarnak vitetni velem egy hosszú hétvégére a párommal(!). Hiába mondjuk ott sem feltétlen minden drága csak mert külföld. Az is nagyon gáz, hogy beleszólnak ennyire az életembe, de a szendvics a feladandó poggyászban az mégjobban,nem? Azt megnézik majd a repülőtéren?2012. febr. 1. 23:34
1/8 anonim válasza:
Szendvics nincs tiltva sem a feladandó bőröndben, sem a felvitt kézipoggyászban. Megnézni megnézhetik: a feladottat szúrópróbaszerűen röntgenezik vagy kutyával szagoltassák - a kézipoggyász pedig előtted, zárva gurul be az átvilágító masinériába. Ha valami gyanús, kinyittatják - de mivel a szendvics nem tiltott, visszapakolod.
Jó utat !
2/8 anonim válasza:
Nana! Élelmiszert nem igazán engednek be "feldolgozott" állapotban. A bontatlan párizsi "még átmegy", de a szendvicseket a fogadó országok jelentős része biológiai veszélyes hulladékként kezeli!
3/8 A kérdező kommentje:
Olaszországban engedélyezett-e? És lefóliázott croissant? Köszi
2012. febr. 2. 05:51
4/8 anonim válasza:
Felesleges. 300 Ft-ot spóroltok vele, azt meg csak megértik ha azt mondod: nem engednek fel vele. Én biztos nem vinnék.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát remélem megértik,mert szerintem nem ezen kéne spórolni,nem olyan nagy tétel...
2012. febr. 2. 12:47
6/8 anonim válasza:
Biztos megértik. Még mindig jobb ha nem visztek, mintha ott azt mondanák hogy dobják ki.
7/8 anonim válasza:
Figyelj,én sokat repülök angliába,ahol azért lényegesen kényesebben kezelik az ilyeneket,mint a többi országban.Simán szoktam 2-3 szalámis,sonkás szendót csinálni,mert egyrészt a gépen drága,másrészt mert a gépen nem fokhagymás-magos kifliben adják,én nekem meg az a kedvencem :)
8/8 A kérdező kommentje:
nem kellett semmi sem,thanks to fuckin malév!!
2012. febr. 3. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!